.

.

DOITOOL 10 бр. Коледни Кутии За Бонбони, Кутия за Коледни Подаръци, Кутия за Предложения в Навечерието на Коледа, Кутия за Бисквити Goodie с Лента за Коледа, Подарък за Нова ?

DOITOOL 10 бр. Коледни Кутии За Бонбони, Кутия за Коледни Подаръци, Кутия за Предложения в Навечерието на Коледа, Кутия за Бисквити Goodie с Лента за Коледа, Подарък за Нова Партита, Червен

BGN 2.33

Продукти
Налично

- Материал : Хартия за картички.- Красива цветен печат с коледен дизайн, която създава силна коледна атмосфера.Здрав, издръжлив картон предпазват от счупвания.Дизайн на чанти, много удобен за носене. Идеална за коледните декорации, опаковане на коледни подаръци, кутии за коледни подаръци, украса, коледни подаръци и т.Висококачествени крафт-пакет : Коледни хартиени подаръчни торбички, изработени от солидна крафт-хартия, ни позволяват да запълни ги, без страх, достатъчно силни, за да е добре да стоят сами по себе си, също така можете да се придържаме малко лентата в дъното на опаковката за по-голяма надеждност.- Идеален за опаковане на бонбони, шоколад, бисквити, кифли, подаръци и т.Лесен монтаж : Тези коледни хартиени торби за предложения идват плоски и изисква минимално сглобяване.Също така е идеален за бизнес употреба, това ще даде на вашите "бисквитки" по-професионален и привлекателен външен вид. - Подходящ за семейни събирания, за активен отдих, детски рожден ден, сватба и т.- Размер : 10 x 10 x 10 виж - Може да се използва като коледна кутия шоколадови бонбони, може да се използва като коледна украса.Особеност - Цвят : Зелен.

Всичко за продукта

Клиентите също избират