.

.

Кутии за Бонбони от Бяла крафтова хартия, Подарък Кутия за Шоколадови Предложения с Джутовыми Бечевками за Сватба, Душата на Дете, Рожден Ден, Магазини за Консумати

Кутии за Бонбони от Бяла крафтова хартия, Подарък Кутия за Шоколадови Предложения с Джутовыми Бечевками за Сватба, Душата на Дете, Рожден Ден, Магазини за Консумативи (50 бр.)

BGN 5.39

Продукти
Налично

2,5 виж Празна дизайн, можете да напишете каквото си искате или графити върху повърхността на кутията, е лесно да се направи със собствените си ръце и персонализирате вашия подарък 11 см; ширина : прибл. кутии за възглавници от крафт-хартия, кутия за предложения шоколад, бонбони с джутовыми бечевками за сватба, за детско душата, на партито по повод деня на раждането, за опаковане на подаръци. 9 см; ширина : прибл.Кутии за бонбони във формата на възглавници и джутовые канап. 6,5 см; Размер след сгъване : дължина : прибл.Кутия за възглавници от изработване на Подходящ за съхранение на шоколадови бонбони, малки картички, подаръци, шоколад, идеална за сватби, партита, детски душ, коледната украса на подаръци. 6 см; височина : прибл.Материал : крафт-хартия, джутовый канап.Размер до сгъната : дължина : прибл.Съдържание на опаковката : 50 бр.

Всичко за продукта

Клиентите също избират