.

.

SHUKELE LPHZ919 100 бр./лот Цветна Подарък кутия от крафт-Хартия и Кутии за Съхранение на Сватбени Декорации Бонбони, Яденето на Шоколад Вечер, Опаковки, кутии за Подаръци (Ц?

SHUKELE LPHZ919 100 бр./лот Цветна Подарък кутия от крафт-Хартия и Кутии за Съхранение на Сватбени Декорации Бонбони, Яденето на Шоколад Вечер, Опаковки, кутии за Подаръци (Цвят: 7, Размерът на луксозни кутии: 9x9x6

BGN 18.94

Продукти
Налично

Подходящ за всякакви специални поводи, да се създаде добра атмосфера за вашата сватба, парти по случай рождения ден, девичнике, Коледа, годишнина и тКато направите само няколко прости стъпки, можете да направите хубава кутия за няколко секунди.Материал : картонена кутия от крафт-хартия 300 гориво Размер : 6,5x6,5x4,5 см 9x9x6 см 1 лот = 100 бр. Подарък кутия Цвят : кафяв/бял Забележка : Кутията трябва да се прибират сами, защото това ще бъде удобно за доставка.Можете също така да се направи кутия с ръцете си в съответствие с вашите нужди.Тези подаръчни кутии, подходящи за съхранение на шоколадови бонбони, пуканки, детски играчки и подаръци за партита. Размер : 6,5x6,5x4,5 см 9x9x6 виж Количество : 1 лот = подарък кутия 100шт.Материал : картон от крафт-хартия 300 гориво. Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Когато тя не се използва, тя може да се сгъне в плоска опаковка, да не заема място.

Всичко за продукта

Клиентите също избират