.

.

RIIEYOCA 2 бр. USB 2.0 Plug 2pin гола носа и горната част на тел, USB Кабел за трансфер на данни, кабел с косичкой Направи си сам, за инсталиране на USB-оборудване за ремонт или замян?

RIIEYOCA 2 бр. USB 2.0 Plug 2pin гола носа и горната част на тел, USB Кабел за трансфер на данни, кабел с косичкой Направи си сам, за инсталиране на USB-оборудване за ремонт или замяна Направи си сам (2 м)

BGN 1.67

Продукти
Налично

Домашно кабел на опашката, може да е по-добре да играе на въображението си0 за мъже, 2-пинов кабел с косичкой "Направи си сам", висококачествен PVC материал, устойчив на надраскване, свободно да се огъват, с вътрешен кабел с медна сърцевина с добра проводимост, опашката залужен за удобство на запояване, кабели косичкой "направи си сам" може да е по-добре да използвате въображението си, широк спектър от приложения. [Зареждане / пренос на данни] USB захранващ кабел за пренос на данни, зареждане и прехвърляне на данни в един USB съединителя за свързване на вашия КОМПЮТЪР / лаптоп за зареждане и пренос на данни скорост на трансфер на данни до 480 Mbit / сек, което ви помага да работите ефективно. Чист меден кабел е с добра проводимост.Свържете 2-пинов гола носа и горната част на тел, с помощта на кабел от чиста мед, с добра проводимост, с функция за защита от смущения, но също така увеличава защита от радиочестотни / електромагнитни смущения, като едновременно с намаляване загубата на излъчвания сигнал. Джолан залужен за обзавеждане на запояване.0 с 2-пинов оголенным тел, с помощта на кабел от чиста мед, с добра проводимост, има функция за защита смущения, но също така осигурява максимална защита от радиочестотни / електромагнитни смущения, като същевременно намаляване на загубите при предаването на сигнала. (Дължина на кабела : 2 М).Параметри : Конектор : USB2. [Висококачествени материали] USB куплунга, а на 2 игли, тел в оплетке "Направи си сам" кабел от чиста мед, добра проводимост висококачествен PVC материал, устойчив на надраскване, взривозащитен, не се огъва, не се страхува от напукване, дълъг експлоатационен живот.

Всичко за продукта

Connector:
USB2.0 male to DIY bare wire
Length:2M:
Color:
black
Package Included:
2PCS X USB Male to 2pin Wire DIY charging cable.:
Клиентите също избират