.

.

Кабел за зареждане GONEBIN Multi, Ключодържател Силиконов Ключодържател 3 в 1 Кабел за зареждане и пренос на данни, Линия, Подходящи за вида на C Кабел за бързо зареждане с ?

Кабел за зареждане GONEBIN Multi, Ключодържател Силиконов Ключодържател 3 в 1 Кабел за зареждане и пренос на данни, Линия, Подходящи за вида на C Кабел за бързо зареждане с едно плъзгане на Три, Съвместим с повечето

BGN 3.94

Продукти
Налично

Кабели 3 в 1 - всичко в едно - джобно решение за зареждане за тези, които са постоянно в движениеМоля, обърнете внимание, че те могат да бъдат заредени и не могат да бъдат переданными данни. ❤Гъвкав и богат на функции : не е необходимо да носят със себе си някакви други кабели, когато сте в колата, в офиса или пътуване.Гъвкав и богат на функции : не е необходимо да носят със себе си някакви други кабели, когато сте в колата, в офиса, или пътувате.Опаковка : кабел за зареждане на ключодържател 1бр.Кабел за бързо зареждане от USB-A до 3 в 1 type c / phone / micro usb 3 A Един за всички!Този мулти USB кабел включва 3 различни пристанище, което отговаря на нуждите на зареждане на всичките си устройства с помощта само на един единствен кабел. ❤ Функция бързо зареждане : Прибиращ се кабел за няколко зарядни устройства използвайте този кабел за едновременно зареждане на няколко устройства, но, моля, използвайте USB-адаптер с изход 5v / 2 A-3 A. Кабели 3 в 1 - всичко в едно - джобно решение за зареждане за тези, които са постоянно в движение. ❤Кабел за бързо зареждане от USB-A до 3 в 1 type c / phone / micro usb 3 A, един за всички!Този мулти USB кабел включва 3 различни пристанище, което отговаря на нуждите на зареждане на всичките си устройства с помощта само на един единствен кабел. Кабел за зареждане.❤ Кабел 3 в 1 : модерен дизайн 3в1, който зарежда с повечето мобилни телефони (интерфейс на телефона type-c micro-usb), достъпни на пазара (само за зареждане, прехвърляне на данни е невъзможна).

Всичко за продукта

Клиентите също избират