.

.

Origin Лек Гел Маска за очи Множество Студена Маска За очите, Маска за очи с лед, Студен компрес, Охлаждаща маска за очи от подпухнали очи, Алергии, Синусите, Тъмни кръго

Origin Лек Гел Маска за очи Множество Студена Маска За очите, Маска за очи с лед, Студен компрес, Охлаждаща маска за очи от подпухнали очи, Алергии, Синусите, Тъмни кръгове, стрес, Мигрена, операция на очите (Сини)

BGN 2.00

Продукти
Налично

? НАСЛАДЕТЕ се на ЛУКС и ДЪЛГОЛЕТИЕ – Нашата маската за очите е изработена от материали с високо качество, предназначени за осигуряване на максимален комфорт и дълга употребаНашата уникална технология на горещо и студено двойна комфорт в съчетание с лековитите гелевыми топки осигурява бързо облекчаване при всякакви състояния.Кажете сбогом на уморени, подути очи и дайте освежаващо, възстановително усещане с помощта на нашите Охладителни маски за очи.Дайте на вашите близки една незабравима грижи с помощта на нашата луксозна маска за очи.Изработена от висококачествени материали, маска за очи cold компрес нежно въздействие върху кожата и осигурява перфектно натиск за облекчаване на напрежението около очите.Използвайте топла терапия за облекчаване на сухота в очите, рани и леки нарушения на съня. ? Се НАСЛАДЕТЕ на МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ и БЛОКИРУЙТЕ СВЕТЛИНА – Нашата маска за очите, покрита с ультрамягкой една плюшена материя, която нежно и успокоително въздействие върху кожата. ? УЛЕСНИ РАЗЛИЧНИ СЪСТОЯНИЯ С ЛЕКОТА – Нашата маска за очи с технологията на горещо и студено двойна комфорт в съчетание с лековитите гелевыми топки, които осигуряват бързо и ефективно облекчение при различни състояния.Насладете се на първокласно качество и ефективно облекчение с нашата маска за очи със студен компрес!Разработена в САЩ, нашата маска за очи с широка и солидна конструкция от здрав найлон подплата за предотвратяване на течове, прекъсвания и почивки.Тази охлаждаща маска за очите ще ви помогнат да релаксирате след дългия ден и да се събуди с усещането за свежест и прилив на енергия.Използвайте холодотерапию при подпухнали очите, алергия, хрема, мигрена, стрес, тъмни кръгове и много други. ? На ПЛАНЕТАТА и ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНЕ – При производството на нашата маска за очи, които използваме са екологично чисти и нетоксични материали, което я прави екологично чисти решение, за което е лесно да се грижи.Регулируеми ластични ленти осигуряват безпроблемна кацане за всеки размер глава, осигуряване на предпочитания от вас ниво на комфорт и стягане по ваш избор.Го охлаждащи свойства могат да осигурят бързо облекчение и ви помага да се върнете към ежедневието си.Като алтернатива, използвайте топла терапия при сухота в очите, ячменях и леки нарушения на съня.Вземете в ръцете си по-добра охладителна маска за очи за сън и се насладете на освежаващо и удобна процедура.Можете просто да се измие на ръка с мек сапун и да използвате отново толкова често, колкото ви се прииска.В допълнение към неговите лечебни свойства, което ни охлаждащата маската за очите също може да се използва като охлаждаща маска за сън. ? НАСЛАДЕТЕ на една НЕЗАБРАВИМА ГРИЖИ – Нашата маска за очи се доставя в луксозна подаръчна опаковка с безплатна тъканната чанта за съхранение, която ви позволява лесно да организирате и безопасно да се съхранява маска у дома или на път.

Всичко за продукта

Клиентите също избират