.

.

Маска за сън и Удобна Дишаща Маска за очи за мъже и жени, Маска за сън с 3D Оформяне на чаша с Нулево налягане, Мека Маска за очи, Калъфи за сън, Превръзка за очи, за да с?

Маска за сън и Удобна Дишаща Маска за очи за мъже и жени, Маска за сън с 3D Оформяне на чаша с Нулево налягане, Мека Маска за очи, Калъфи за сън, Превръзка за очи, за да спя на нощна смяна (бял)

BGN 0.67

Продукти
Налично

? Ефективно блокира светлината и позволява на очите свободно да мигате ? Тъмнина има значение : тъмнината е необходима, за почивка.Според ЕЕГ, излагането на светлина оказва много значително отрицателно въздействие върху нашите мозъчни вълни, предизвиква бдителност и будност.Surround 3 D дизайн около очите остави очите си непокътнати, и те са седнали върху лицето си, се уверете, че да не влиза светлина, когато искате да се отпуснете.Surround 3 D дизайн около очите остави очите си непокътнати, и те са седнали върху лицето си, се уверете, че да не влиза светлина, когато искате да се отпуснете.Други случаи, когато ярка светлина Ако вие опитвате малко да подремна в много осветено място, например, на гарата, в болничната стая или при включен телевизор, маска за сън с ефективна функция за блокиране на светлината, като я прави чудесен избор за тези, които трябва да спи през деня или в места с ярко осветление.Ако от време на време тревожи безсъние, опитайте се Mavogel sleep eye mask, отлична способност да си затварят очите и сверхмягкое докосване ще ви помогнат бързо да се потопят във фаза на бърз сън.Пътуване / полет / влак / кола Благодарение на комфорт и отлична светозащитной способността на пътниците да могат бързо почивка от изморителното пътуване и се събуди с пълна сила.Маска за очи за сън обръщат приоритетно внимание както на функционалността, така и на комфорта, за да ви осигури спокоен отдих. ? ОЧИТЕ се ЧУВСТВАТ СВОБОДНО - Мек памук дизайн с триъгълни като на тази маска за сън в голяма степен предотвратява движението на маски и облекчава натиска с очите и главата, като ви помага да се събуди спокойни и отпочинали.Офис / работа на смени Тази ультрамягкая маска за сън осигурява максимален комфорт и блокира светлината, благодарение на памучна подплата, която ви помага бързо да заспи. ? Премиум дизайн — В нашите маски за сън, за жени и за мъже се използва висококачествена пяна с памет ефект и сверхмягкий дишащ материал, който осигурява циркулация на въздуха около очите.Идеален за медитация, йога, пътуване, дрямка, безсъние.Според ЕЕГ, излагането на светлина оказва много значително отрицателно въздействие върху нашите мозъчни вълни, предизвиква бдителност и будност.Липсата на светлина изпраща на организма критичен сигнал, че е време да се отпуснат.И той също идва с удобна чанта за носене, е подходяща, за да можете бързо да вземете и хвърлят в багажа си, портфейл.? Ефективно блокира светлината и позволява на очите свободно да мигате.

Всичко за продукта

Клиентите също избират