.

.

Homoyoyo 2 елемента Заек Чай Домашен Любимец Украшение за Декорация на Дома Играчки Торта Китайския Зодиак Фигурки Бейн Фигурка Зайче Скулптура Фън Шуй Декоративна Ст?

Homoyoyo 2 елемента Заек Чай Домашен Любимец Украшение за Декорация на Дома Играчки Торта Китайския Зодиак Фигурки Бейн Фигурка Зайче Скулптура Фън Шуй Декоративна Статуя на Мебели Прекрасен Чай Домашен Любимец Керамика

BGN 9.47

Продукти
Налично

Предмети от бита : Той може да озарява чай кафе, мебели за дома, офис маса, а също и украса на вашата красива градина - Отличен избор на декоративни подаръци, които може да даде много на естествения цвят на вашето домашно чайному декорация за домашни любимци. керамична фигурка зайче е във формата на зодиакалния заек се отличава с креативност и новост.Описание на продукта Мини заек може да бъде не само за домашни декорация, но и подарък за вашите приятели и не само. - Материал : Керамика, чай домашен любимец.В нея има движение, и пейзажът е прекрасен.38 " кукла "година на заека". настолен модел на заек Тези елементи са домашен настолен накити, които са изработени от висококачествен керамичен материал за трайни и практично използване.Великден статуетка на : отличен избор от подаръци за скъпи семейства или приятели, тя им много се радвате.Пратката включва 2 чаени домашен любимец Характеристики - Можете да украсите стаята си, чрез добавяне на домашно декора и приятна атмосфера. - Интересно и очарователно, модерно и ярко украса за битови или чаено украса за домашни любимци на пасхалната парти. - Чудесна форма и дизайн, отлична консистенция на малките детайли, статуетка зайче ще се превърне в добър декорация от чаено на масата.

Всичко за продукта

Клиентите също избират