.

.

Китайски Чайник, Комплект чаши с тава за заваряване - Пътен Керамични чай, Порцелан чайник, Сладък Азиатски Чай Комплект за любителите на чай /на жените/Мъжете (Прав?

Китайски Чайник, Комплект чаши с тава за заваряване - Пътен Керамични чай, Порцелан чайник, Сладък Азиатски Чай Комплект за любителите на чай /на жените/Мъжете (Правоъгълна тиква червен цвят)

BGN 34.23

Продукти
Налично

2За да се засили впечатлението, дръжка дизайн ще ви предпази от проливания топла вода, а скрито цедка в чайника ефективно да издържи чаени листа вътре в чайника. ▲ Набор от чаени материали : Дизайн на дълъг чучур елегантен и мощен.Пиенето на чай с този чайным сервизом - все още държа в ръцете на красотата далечното японски стил.Той не съдържа кадмий, олово и е издържал теста. ▲ Можете да получите този красив чай, определени В този чаен комплект включва : 1 чайник, 6 чаени чаши, 1 буркан за чай, 1 чаша Гондао, 1 цедка за чай, 1 кухненски кърпи, 1 скоба за чай, 1 подвижна тава за приготвяне на чай и 1 чанта (дължина от 17,78 см, височина 7,87 см).Всяко произведение описва спокойна традиционните селски район с гъсти дървета, другите старинни къщи.Бамбук дъска с прозрачна текстура и бързо дренаж.Ще се радвам да споделя това чувство със своите семейства или приятели. Използвайте губчатую четка за почистване на зъбите, напоена с вода и внимателно избършете.Идва с подвижна тава за приготвяне на чай, който може да се четка за 2 минути.Или се изсипва заедно с четка за зъби и топла вода, и той ще бъде също толкова ярък като на чисто нов.Получавайки древен метод на производство на порцелан, строго умения и настоява за внимателно производството на порцелан.Идеални подаръци за любителите на чай, за домашна употреба, офиса, партита, пътувания, туризъм и използване в ресторанти.Идеални подаръци за любителите на чай, за домашна употреба, офиса, партита, пътувания, туризъм и използване в ресторанти.Да удовлетвори желанието си за пасторальной живот, Ярки, реални и красива. ▲Китайски чай вечеря - Този чай е подходящ за приятен чай, класически и изискан.Идва с подвижна тава за приготвяне на чай, който може да се четка за 2 минути.Пиенето на чай с този чайным сервизом - все още държа в ръцете на красотата далечното японски стил.Чудесен избор за рождения ден, Свети Валентин, Коледа, Деня на благодарността, Ден на бащата, нов дом, за да дадете на вашите приятели, семейство и любим човек. ▲ Чай комплекти за празничен подарък на приятел - Подходяща за приготвяне на различни видове чай, като черен чай, пу-ерх, oolong чай, зелен чай и дори чай в пакетчета. ▲Китайски чай вечеря в кунг-фу - Дао чай - проста и проникновенная церемония.Вътрешната стена от чаено сервиза интегрирана, не пия чай миризма и не оставя чаени петна.Той не съдържа кадмий, олово и е издържал теста.Да удовлетвори желанието си за пасторальной живот, Ярки, реални и красива.изчистен дизайн - това е поздрав китайски чай Tao. 【Чист цвят глазура, елегантна форма.За да се засили впечатлението, дръжка дизайн ще ви предпази от проливания топла вода, а скрито цедка в чайника ефективно да издържи чаени листа вътре в чайника.

Всичко за продукта

Клиентите също избират