.

.

Вълнообразни Перука NAYOO Long Ombre Забавно за жените, 26 Инча, Средната Част, къдрави коси Вълнообразни Перука, Естествен Синтетични Перука от устойчиви на топлина Влакн?

Вълнообразни Перука NAYOO Long Ombre Забавно за жените, 26 Инча, Средната Част, къдрави коси Вълнообразни Перука, Естествен Синтетични Перука от устойчиви на топлина Влакна за Ежедневна употреба в страната (Ombre Забавно)

BGN 19.79

Продукти
Налично

н【Материал премиум-клас】:Дълги вълнообразни перука, изработени от устойчиви на топлина синтетични влакна и могат да издържат на нагряване до 160 ° c (320 ° f).Дишаща шапка от розова мрежа позволява да се чувстват удобно, когато го носите.Перука с дълги вълни е подходящ за всяка форма на лицето., той може да ви направи по-красиви и очаровательнее!При първото носите четка за коса с пръст или с четка с широки зъбци или се поръсва с малко разреден с климатик за коса, за да ги направи по-добре.Ние правим всичко възможно, за да показва цветовете на всички наши продукти.Всички наши продукти могат да бъдат върнати в рамките на 30 дни без да посочва причините за това. 【Икономичен и широко използван】 : Длинноволновый перука е идеален за ежедневна употреба, работа, Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и т. 【Стил и предимства】 : Този дълъг вълнообразни перука мека, пищна и гъста. 【Безупречно обслужване】 : възможна е доставка в рамките на 1-3 дни.Цветовете могат да се различават леко в зависимост от настройките на вашия персонален компютър или монитор за мобилен телефон.Лесно расчесывается, косата не спутываются и не падат. перуки с дължина 26 инча имат по-малка площ - част от скалпа от дантела, ръчно плетени, нова технология, която прави естествената линия на растеж на косата е по-реалистична.

Всичко за продукта

Клиентите също избират