.

.

WLLHYF 2 бр. Щипки за коса с пеперуди за жени, Големи Нескользящие Здрави Метални Щипки за Коса, Боядисани Нокти за коса с Пеперуди, Блестящи Фиби за Коса С Кристали, Кра?

WLLHYF 2 бр. Щипки за коса с пеперуди за жени, Големи Нескользящие Здрави Метални Щипки за Коса, Боядисани Нокти за коса с Пеперуди, Блестящи Фиби за Коса С Кристали, Красиви Аксесоари за Коса, Шапки, Подаръци

BGN 18.08

Продукти
Налично

н Категория : шнола за коса Цвят : розов, пъстър Материал : цинк сплав Размер на опаковката : 7,48 × 5,51 × 1,61 инча / 19 × 14 × 4., много са добри за фиксиране на прически, също са подходящи за булки или шаферките на сватбата. 【Няколко случая】 : Фиби за коса с пеперуди може да се използва в различни случаи, както в дома, така и в ежедневната работа, като партита, срещи, офис, рожден ден, банкет, къпане и т. 【Материал премиум-клас】 : Този скоба-пеперуда изработена от висококачествена сплав с, изискан и канава, здрав, това е лесно да се прекъсне, ярък цвят, лек, преносим и може да се използва многократно, в продължение на дълго време. 【Предпоставка включва】 : Вие ще получите 2 броя женски заколок за коса с пеперуди, големи нескользящие здрави метални щипки за коса е добре да определи косата и не е лесно да се плъзгат, красиви фиби-ноктите са подходящи за къдрава коса, права коса и гъста коса, винаги запазват прическата в ред. Висококачествен и цинк сплав, издръжлива, дизайн във формата на пеперуда, инструменти за оформяне на косата. Ежедневно съвместимост с различни форми и дрехи, посещение на партита, събирания и т. 【Изискан подарък】 : Плетени щипки за коса, за жени, подаръци с пеперуди за жени, жив и елегантен дизайн с пеперуди, блестящи на слънцето, може да се използва и като изискан подарък за вашата приятелка, сестра, съпруга или майка за рождени дни, партита, деня на благодарността и други годишнини.

Всичко за продукта

Клиентите също избират