.

.

Кожен калъф-портфейл MODBAND за телефона [RFID Lock], Държач за карти, за Apple iPhone 14 Pro Max, флип-надолу капак-благо-поставка за iPhone 14 Pro Max (цвят: Preto)

Кожен калъф-портфейл MODBAND за телефона [RFID Lock], Държач за карти, за Apple iPhone 14 Pro Max, флип-надолу капак-благо-поставка за iPhone 14 Pro Max (цвят: Preto)

BGN 2.67

Продукти
Налично

н 360 градуса защита : затваря всички страни и ъглите на вашия телефон, отличен чрез абсорбиране на удар при падане., Много функции : Функция за стойка удобен за гледане на филми или видео чат.Този защитен калъф-портфейл от естествена кожа за i Phone има джоб за бележки и 2 на притежателя на карта за съхранение на визитни картички, карти за самоличност и някои бележки и т. [Точния приятелка и поставка за гледане] : Точен приятелка осигурява лесен достъп до всички бутони, пристанища и камерите, без да махате калъф. Вътрешен калъф от TPU с точна деколте и копчета осигурява леко докосване и бърз отговор. [Технология RFID заключване] : Отделения за карти в седалка-бумажниках i Phone се поддържат модерната технология за радиочестотна идентификация за ефективно блокиране на сигнали и защита на вашата лична и поверителна информация от кредитни карти на престъпници. [Защита камера] : Рамка в 3 мм над обектива на камерата на вашия i Phone и осигурява максимална защита от надраскване и падане.Седалките-книжки за i Phone с функция за сгъване ви позволяват да гледате към екрана хоризонтално.И можете свободно да регулирате ъгъла на преглед, за да намерите най-добрия ъгъл. (ЗАБЕЛЕЖКА : могат да се съхраняват затворени само без помещения карта или пари в брой). [Луксозен материал] : Флип калъф за телефон i Phone е изработена от висококачествена естествена кожа, осигурява отлично впечатление и се осигурява безопасност и комфорт на вашия телефон.

Всичко за продукта

Клиентите също избират