.

.

Чанта-портфейл RANYOK за iPhone 14 Pro Max (6,7 инча) с държач за карти от изкуствена кожа премиум-клас с RFID-заключващ се цип, Флип-портфейл-Фолио, Каишка за китката, Магнитна зак?

Чанта-портфейл RANYOK за iPhone 14 Pro Max (6,7 инча) с държач за карти от изкуствена кожа премиум-клас с RFID-заключващ се цип, Флип-портфейл-Фолио, Каишка за китката, Магнитна закопчалка, Защитен калъф-поставка -Лилаво

BGN 10.79

Продукти
Налично

Уголемени уши около обектива защита на вашата камера Идеална за засаждане и пълен достъп до всички портове и контроли.Малка каишка за китката е много удобен, когато имате повече няма ръце за носене на телефона.Няма нужда от сложни процедури за ръчно инсталиране.Можете да носите със себе си документи за самоличност, кредитни / дебитни карти шофьорска книжка, няколко на брой, монети и дребни банкноти, не взе със себе си обемист портфейл.Гъвкава магнитна закопчалка осигурява надеждна защита, но също и място за основния си за самоличност, кредитни карти и телефон.Висококачествени материали-изкуствена кожа + гъвкав TPU с луксозна текстура напълно предпазват вашия телефон от подхлъзване и го предпазят от падане, надраскване, удари, сътресения и други ежедневни приложения. Пълна защита на тялото на 360 градуса. Независими бутони и RFID заключване.Ако не сте доволни от това събитие, ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване. Гъвкава магнитна закопчалка за отключване на панти капак. С джоб за портфейл с цип удобна за носене малки пари и монети.Устойчива поставка за крака позволява да се провеждат видео разговори по микрофона, четене или гледане на филми, освобождавайки ръцете си за по-ефективна работа. ★ Гаранция и поддръжка : Ние осигуряваме 24-часово обслужване на клиенти, връщане на парите в рамките на 30 дни без причина и политика на връщане за вас.Ако не сте доволни с този калъф, ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване на средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме щастливи, решаване на всички възникнали у вас въпроси.Гъвкава магнитна закопчалка осигурява надеждна защита, но също и място за основния си за самоличност, кредитни карти и телефон.Можете да носите със себе си документи за самоличност, кредитни / дебитни карти шофьорска книжка, няколко на брой и по-малки банкноти, не взе със себе си обемни портфейла.Вашето удовлетворение е нашата неустанная цел. Подвижна дизайн каишка за китката.Защита от падане под четири силни ъгли, амортизирующая дизайн. ★ Пълна защита на тялото на 360 ° : висококачествена здрава изкуствена кожа и подобрена вътрешна обвивка от меко TPU, която осигурява пълна защита на корпуса и екрана на телефона.Пратката включва : 1 х калъф-джобен формат, съвместим с i Phone 14 Pro Max, 2022 (6,7 см) Калъф 1 х подвижна каишка за китката Материал : висококачествени материали-изкуствена кожа + гъвкав TPU Описание на продукта : Калъф-книжка с 5 отделения за кредитни карти, един видими слот за самоличност и джоб за пари с цип.

Всичко за продукта

Клиентите също избират