.

.

Преносима Чанта За Домашни Любимци, Раници за Носене на Домашни Любимци Мека Странична Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Одобрен Авиокомпания Многофункциона?

Преносима Чанта За Домашни Любимци, Раници за Носене на Домашни Любимци Мека Странична Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Одобрен Авиокомпания Многофункционална Раница За Домашни Любимци с Дишаща Мрежа, Переноска

BGN 12.47

Продукти
Налично

Висококачествен цип позволява раница за туризъм с домашни животни се отварят и затварят плавноАко имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Тази дишаща чанта-переноска за домашни любимци през рамо има мрежести джобове на ремешке, в нея удобно се постави мобилен телефон и портфейл.Освен това, в магазина има много чанта за пренасяне на домашни любимци. * 20 виж Тази дишаща туристическа чанта-переноска за домашни любимци, подходящи за котки и малки кучета. Можете също да използвате този портативен дишаща походный раница за домашни любимци, за да си вземете домашен любимец, вземете вана, да отида в болница и супермаркет, разходка по магазините.Уникален дизайн : В този мек раница-переноске за домашни любимци отстрани се използва голяма площ вкара тъкан, което прави чанта за домашни любимци по-дишаща.Полиестер с въздушна мрежа осигурява по-добър ефект циркулация на въздуха.Този раница-переноска за домашни любимци оборудван противоотцепляющим на една кука, за да се домашни любимци не сбегали и не терялись. В тази мека странична чанта-переноске за домашни любимци отстрани се използва голяма площ вкара тъкан, както и многофункционална чанта-переноска за домашни любимци с 3 вентилационни отвора, което прави чанта за домашни любимци по-дишаща. Тази чанта за домашни любимци през рамо има мрежести джобове на ремешке, в нея удобно се постави мобилен телефон и портфейл.Уникален дизайн1. Можете също да използвате този портативен дишаща чанта-переноску за домашни любимци, за да вземат своя любимец със себе си при пътуване с кола, влак или самолет.Ние предлагаме приятелско и ефективно обслужване.Колани мека вкара пренасяне за домашни любимци абсорбират потта и натоварването с вашия раницата си, за да се чувствате по-комфортно. Дишаща раница за къмпинг за домашни любимци, се затваря за дантела, който е удобен за регулиране в зависимост от големината на домашен любимец.Доставка и обслужване Ние ще доставим переносную чанта за домашни любимци в рамките на 7-20 календарни дни след тяхното закупуване.Можете също така да използвате тази дишаща чанта-переноску за домашни любимци, за да вземат своя любимец със себе си при пътуване с кола, влак или самолет. Колани мека вкара пренасяне за домашни любимци абсорбират потта и облекчаване на натиска на раницата, за да се чувствате по-комфортно.

Всичко за продукта

Клиентите също избират