.

.

Nordace Laval Умен раница за бизнес пътувания с USB порт за зареждане, водоустойчив - Професионален раница за лаптоп за работа, срещи и ежедневно пътуват до работа - 15,6 инча

Nordace Laval Умен раница за бизнес пътувания с USB порт за зареждане, водоустойчив - Професионален раница за лаптоп за работа, срещи и ежедневно пътуват до работа - 15,6 инча (синьо небе)

BGN 1.33

Продукти
Налично

? ФУНКЦИОНАЛНО и БЕЗОПАСНО : да се съхранява на джебчии в далечината, изпитвайки своите ценни неща в противоугонном джоба отзад ? Дизайн на USB порт : Смарт раница Nordace Laval Smart Backpack, оборудван с USB порт за зареждане, ще осигури хранене на вашите устройства и гарантира, че никога няма да загубите връзка, докато сте извън дома си.Благодарение на организационни джобове, той ще ви помогне по-ефективно да опаковат нещата си, като същевременно запазят ред на съдържанието на чантата.? МЯСТО За БАГАЖ и ДЖОБОВЕ : Интериорът е много добре организирани, с много умни офиси и мек ръкав за защита на вашия 15,6-инчов лаптоп от повреди на пътя. ? ИДЕАЛНА ФОРМА : Laval е елегантен с минималистичен дизайн, но като го отворите, няма да повярвате, колко съкровища, той скрива. ? ФУНКЦИОНАЛНО и БЕЗОПАСНО : да се съхранява на джебчии в далечината, изпитвайки своите ценни неща в противоугонном джоба отзад.Лесно които живеят и быстросъемные ключалката може да се регулира в съответствие с вашия ръст.Той е богато предназначен за съхранение на вашия портфейл, паспорт и други стоки от първа необходимост.Благодарение на организационни джобове, той ще ви помогне по-ефективно да опаковат нещата си, като същевременно запазят ред на съдържанието на чантата.Той е богато предназначен за съхранение на вашия портфейл, паспорт и други стоки от първа необходимост. ? УДОБЕН и ЗДРАВ : създаден за максимален комфорт на вашето пътуване, който гръден колан помага за равномерно разпределение на теглото по целия гърдите и намаляване на натоварването на гърба и раменете. ? Дизайн на USB порт : Смарт раница Nordace Laval Smart Backpack, оборудван с USB порт за зареждане, ще осигури хранене на вашите устройства и гарантира, че никога няма да загубите връзка, докато сте извън дома си.Той е създаден така, че да пасва на вашия стил.

Всичко за продукта

Клиентите също избират