.

.

OSALADI 6 бр. Куки за Огледала, Метална Закачалка за Дрехи Поставка за книгата Витрини, Лепило Окачени Куки, Тежкотоварни Ленти, Домашен Стъклен Кука Закачалка за Баня, ?

OSALADI 6 бр. Куки за Огледала, Метална Закачалка за Дрехи Поставка за книгата Витрини, Лепило Окачени Куки, Тежкотоварни Ленти, Домашен Стъклен Кука Закачалка за Баня, Домакински Подвесная Закачалка, Сребро, Желязо

BGN 2.00

Продукти
Налично

- Материал : Железни скоби за стенни огледалаКуката над вратата на душ кабината : Домашната закачалка изработена от ултра силна железен материал, тя е дебела и много здрава, устойчива и е предназначена за обслужване. - Подходящи за изложбени зали, галерии, офис, спалня и хол с за окачване на стъклени фиксаторов. -Произведен от материал, който гарантира стабилност и навременно обслужване, предохраняющего предпази от падане стенни елементи, стъклен окачен на куката. - Професионален и практичен дизайн с красив външен вид, лесен за переноске и използване на стъклена рамка за снимки.Описание товарафоторамка с кука Професионално и практично дизайн с красив външен вид, удобен за переноске и използване.Куката над вратата на душ кабината : Домашната закачалка изработена от ултра силна железен материал, тя е дебела и много здрава, устойчива и е предназначена за обслужване.кука за хавлиите в банята е направена от железен на материала, който ще продължи дълги години.Метални куки s : Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.Тежки стенни закачалки : Стъклен окачен на кука за баня е лесен за инсталиране и използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Метални куки s : Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.Кука за стъклена душ врати Куки за окачване на рамка за картини с уникален дизайн осигуряват максимална сигурност, за предотвратяване падането виси предмети.Тежки стенни закачалки : Стъклен окачен на кука за баня е лесен за инсталиране и използване, което ви осигурява по-голямо удобство. - Ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на този на продукта, полезна стъклена окачена на закачалка.

Всичко за продукта

Клиентите също избират