.

.

Uqiangy Силен Перфоратор-Куката Многофункционален Творчески Лепкава Кука Закачалка за Куки за Битови и Организаторите Притежателите на Пуловери за Кабинет Органайз?

Uqiangy Силен Перфоратор-Куката Многофункционален Творчески Лепкава Кука Закачалка за Куки за Битови и Организаторите Притежателите на Пуловери за Кабинет Органайзер

BGN 1.67

Продукти
Налично

Може да се закача за всички видове ключове от дрехи и така нататъкБлагодаря ви за вашия вид разбиране. Размер : 9 X5,2 см (3,54 X2,04 инча) 1 х лепкава кука Материал : PP.Многофункционална полк за залепване, може да се използва за окачване на шапки, престилки, палта, кърпи, вилици, чадъри за ключове и т. Може да се закача за всички видове ключове от дрехи и така нататък.С такъв Дизайн, вие ще имате Много място. Самоклеящийся, бърз монтаж.Цвят : бял, жълт, червен, син Елегантен и прост стил в дизайна и лекота на използване на съвременните нужди. Самозалепващи, за бързо инсталиране.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. С по дизайн ще имате много място.Прости геометрични форми, красиви и трайни, придават повече стил на живот.Прости геометрични форми, красиви и трайни, придават повече стил на живот. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Здрав перфорирана кука, мултифункционален творчески лепкава кука закачалка за домашно куката, организаторите за почистване, държачи за пуловери, организатор за гардероба, гъвкав срок за залепване, може да се използва за окачване на шапки, престилки, палта, кърпи, вилици, чадъри за ключове и т.

Всичко за продукта

Клиентите също избират