.

.

RXY V-образна форма на перука от човешки косъм, дълбока вълна се остави без лепило на тънък част на перуката дълбока вълна (24 инча, V-образен перука дълбока ликвидация ?

RXY V-образна форма на перука от човешки косъм, дълбока вълна се остави без лепило на тънък част на перуката дълбока вълна (24 инча, V-образен перука дълбока ликвидация форма)

BGN 2.67

Продукти
Налично

Вашето удовлетворение е нашата най-добри пожеланияНова прическа-обнажите кожата на главата, за да създадете свой собствен естествената линия на растеж на косъма. ? 【 За обслужване на клиенти】 Моля, не се колебайте да ни информират, ако се сблъскате с някакви проблеми. парику с V част не се нуждае от лепило, той е по-здрав, с по-задълбочени swirls перука.Шапка със среден размер (22-22, 5 инча) с расческами и регулируеми джапанки за носене. ?【Гъвкава прическа】 парику с V част не се нуждае от лепило, той е по-здравословен.И това ви позволява моментално да се създаде нова прическа и да я често и по-бързо. ?【Предимство】 Перука с глоба част от човешки косъм, не се отстраняват, без лепило, без вшивания, без косичек. ?【Е подходящ за начинаещи】 Мек тампон, плътност 150%, пълна и дебела, машинно, не спутывается, лесна инсталация.?【Хуманистична дизайн】 Това перуки, изработени от човешка коса за чернокожите жени.Той е идеален за тези, които искат да направят косата.По-лесно да инсталирате, по-бързо се побира и се отстранява от перука от човешка коса с u-образна форма.

Всичко за продукта

Клиентите също избират