.

.

Yoohey 10 БР., Не Врезная Контур 3 x 1,3, Антични Контур, се Отмива с Панти, Възстановяване на Мебелен шкаф, Обков за Мебелен шкаф, Разтегателен гардероб, Скрин (Черен)

Yoohey 10 БР., Не Врезная Контур 3 x 1,3, Антични Контур, се Отмива с Панти, Възстановяване на Мебелен шкаф, Обков за Мебелен шкаф, Разтегателен гардероб, Скрин (Черен)

BGN 2.67

Продукти
Налично

【Висококачествен материал и производствен процес】 : 3 " панти, изработени от висококачествен материал , подобрен процесът на производство с многослойно покритие покритие, осигуряваща добро качество на продукта, защита от корозия, устойчивост на износване и дълготрайностНе секретни панти са подходящи за използване в помещения, сервантах, кутии и друг винтажной и нови мебели. 【За обслужване на клиенти】 Ние отделяме голямо внимание на качеството на продукта и послепродажному поддръжка.Секретни линия Butterfly са идеални за използване в помещения, сервантах, кутии и друг винтажной и нови мебели. Моля, проверете размера на нашите изделия и да прочетете описание на размера на продукта преди покупката, за да избегнете евентуални неприятни усещания от покупки.【Че получавате 】 : 10 Не секретни антични линии, крепежни винтове, които са включени в комплекта.Ако имате някакви проблеми с получаването на тези секретни панти, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури задоволително решение. 【Че получавате 】 : 10 Не секретни антични линии, крепежни винтове, които са включени в комплекта. ?【Безупречно обслужване】 Ние отделяме голямо внимание на качеството на продукта и послепродажному поддръжка.Имат защита от корозия, устойчивост на износване и дълготрайност.Двойна торцевая контур е подходящ също и за повечето дървени и метални врати. 【Висококачествен материал и производствен процес】 : 3 " панти, изработени от висококачествен материал , подобрен процесът на производство с многослойно покритие покритие, осигуряваща добро качество на продукта, защита от корозия, устойчивост на износване и дълготрайност. ?Забележка поради ръчно измерване се допуска отклонение до 1-2 мм.Двойна торцевая контур е подходящ също и за повечето дървени и метални врати. 【Широко приложение 】 : С помощта на крепежни винтове, лесен за инсталиране. 【Функция на двойни врати на панти】 : Общият размер : 77 x 35 мм /3 x 1,3 инча, дебелина : 1,8 мм /0,07 инча, Цвят : черен.

Всичко за продукта

Клиентите също избират