.

.

чанта за хранене, чанта за Обяд, Женствена чанта за обяд, Холщовые Изолиращи чанти с Голям Капацитет, богат на функции Термална кутия за закуска, Преносима чанта за ?

чанта за хранене, чанта за Обяд, Женствена чанта за обяд, Холщовые Изолиращи чанти с Голям Капацитет, богат на функции Термална кутия за закуска, Преносима чанта за Пикник, Туристически (Цвят: Желтый1, размер: Р)

BGN 10.13

Продукти
Налично

Дизайн с голям преден джоб позволява въвеждането там на малки предмети, необходими в ежедневния живот, като например мобилни телефони, ключове, карти и т ? Висока трайност Чанта-хладилник, изработен от матова тъкан Оксфорд премия плътност, с точна линия, херметически затворени, удебелени защита от сблъсък, водоустойчив, лесен за почистване, запазва прохладата и свежестта, и има трайна изолация. но той има по-голям капацитет и може лесно да се побере контейнери за обяд, плодове, закуски, консерви, напитки и други продукти, които искате. ? Малък ланчбокс с подплата от алуминиево фолио може да съхранява топлина или прохлада, можете да се насладите на храна и студени напитки по време на обяд или на открито!И лесно можете да избършете вътрешната подплата влажна кърпа.Чанта за пикник храната може да остане хладно или топло до шест часа., което увеличава удобството от използването на торбички за обяд.За теб е голяма чест да посетите нашия магазин; Всичко, което виждате, е модерен и трайни пакети за обяд.Дръжка за чанта за обяд е била модернизирана и удебелени, а за да се гарантира максимална дълготрайност на набор за обяд са били използвани подсилена с метални ципове. ? Прекрасен подарък | : чанта за обяд стилна и преносима, може да се използва на всяко място, например, в офиса, в училище, на улицата, на плажа и т.Чанта за обяд, запечатани и лека, с меки дръжки.? Множество чанта-хладилник с отлично екологичен материал, изработени от сгъсти водоустойчива алуминиево фолио с три нива на изолация, притежава отлични топлоизолационни характеристики, издръжливост и дълголетие, както и лекота на почистване.

Всичко за продукта

Клиентите също избират