.

.

Тиквен Черепа на Скелет на Хелоуин Нашийник За Кучета Кърпа За Домашни Любимци, Триъгълен Шал Яки За Котки И малки Кученца Шалове Регулируема Презрамка Коте на Ший?

Тиквен Черепа на Скелет на Хелоуин Нашийник За Кучета Кърпа За Домашни Любимци, Триъгълен Шал Яки За Котки И малки Кученца Шалове Регулируема Презрамка Коте на Шийката на носна Кърпичка и Аксесоари За Домашни любимци

BGN 3.33

Продукти
Налично

? Гаранция : Ние предлагаме отлично обслужване на клиентите ? Гаранция : Ние предлагаме отлично обслужване на клиентите.Гаранция : Ние предлагаме отлично обслужване на клиентите. ?Материал : полиестер, както с положителна, така и отрицателна печат.На всеки въпрос ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. ?Кърпа за лице са произведени от хлопкообразной тъкан, има добра потоотделяемостью и тематика, мек, удобен и приятен за кожата; тя има закопчалка, която на притежателя е удобно за носене с домашни животни, лесно се облича и лесно да правите; ширина памучна дантела е 0,78 инча, материал мек, а горловина не тугая; може да се носи както на малки, така и големи домашни любимци, а диапазонът на регулиране е 13-21 инча, което е много удобно; Конструкция и D-образната ключалката е удобен за свързване. ?Приложими сценарии : може да се носи на домашни любимци, като котки и кучета.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, уведомете ни и ние ще ви дадем задоволителен отговор. ?Кърпа за лице са произведени от хлопкообразной тъкан, има добра потоотделяемостью и тематика, мек, удобен и приятен за кожата; тя има закопчалка, която на притежателя е удобно за носене с домашни животни, лесно се облича и лесно да правите; ширина памучна дантела е 0,78 инча, материал мек, а горловина не тугая; може да се носи както на малки, така и големи домашни любимци, а диапазонът на регулиране е 13-21 инча, което е много удобно; Конструкция и D-образната ключалката е удобен за свързване.?Материал : полиестер, както с положителна, така и отрицателна печат.Гаранция : Ние предлагаме отлично обслужване на клиентите.Нашийник за куче, шарена кърпа, триъгълен шал за домашни любимци, яки котки, шалове за кученца, регулируема каишка, сменящи кърпичка за домашни любимци, аксесоари за домашни животныхупаковка включва : 1 бр.На всеки въпрос ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.На всеки въпрос ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Гаранция : Ние предлагаме отлично обслужване на клиентите.Ако не сте доволни от нашите продукти.

Всичко за продукта

Клиентите също избират