.

.

Colibri S-Cut - Висококачествено Гильотинное острие от черна неръждаема стомана с пружинным заключващ механизъм; Ергономичен дизайн на ръкохватката. Идеален за директн?

Colibri S-Cut - Висококачествено Гильотинное острие от черна неръждаема стомана с пружинным заключващ механизъм; Ергономичен дизайн на ръкохватката. Идеален за директно изсечени, като Colibri V-Cut Кътър & S V Кътър.

BGN 26.13

Продукти
Налично

МАЙСТОРСКИ ИЗПЪЛНЕНИЕ - Разработен в Ню Йорк с изключително внимание към детайла и с 2-годишна гаранцияМодел Colibri S-Cut е контура формата за красота и надеждна фиксация в ръка.S-образно деколте - това е всичко, което ви харесва в V—метафорично вырезе - директен приятелка.Като безмилостен внимание както инженерни, така и стилистическим иновации, Colibri пуска колекция от аксесоари, които въплъщават духа на неподвластного време на качество, лесна стил и традиция, съчетани с модерността и уверен за живота си.Посоката на движение на ножовете се случва плавно, осигуряване на лесен изчистена кройка.СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ на АКСЕСОАРИ - запалки с нож и мек пламък, аксесоари за хьюмидора, удар, и много други неща за вашия комплект.ИДЕАЛЕН НОЖ - Благодарение на използването на същите остри ножове този директен катер се оказва толкова гладко, колкото нашите фрези Colibri V-cut & S V-кътър.СЕГА С НОВО ЛОГО.СТИЛЕН подарък КУТИЯ - Идеална за подарък джобни ножове със съответните възможности за набиране на запалки Colibri за младоженеца и за всички други случаи.Colibri продължава да разширява границите, в стремежа си към следващата голяма революция в аксесоарите.

Всичко за продукта

Клиентите също избират