.

.

Лека нощ с Елени, Преносимо Безжично съхранение на енергия, в 3 цвята, Промяна на лампа за Прикроватного маса, Илюзия осветление на помещение, Лампа за сън, Топло осв?

Лека нощ с Елени, Преносимо Безжично съхранение на енергия, в 3 цвята, Промяна на лампа за Прикроватного маса, Илюзия осветление на помещение, Лампа за сън, Топло осветление, Спомен за рожден ден за деца, Декор на детска

BGN 6.93

Продукти
Налично

Нежен Характер След втората стъпка, когато индикаторът свети, дълго кликнете в горната част на изделия, за да регулирате яркостта на подсветката.Описание на продукта : . 1 / USB зареждане, 3 нива на източника на светлина; плавно спиране на тока!.Продължително натискане : настройка на яркостта, тристепенна цветна температура.(Сладък cartoony лека нощ) Изтънчен и сладък външен вид по-привлекателна за децата.Меко визия на естествен комфорт.Размер на продукта на малка и лесно да носите със себе си.Однокнопочный ключ, лесен за използване, първо издърпайте нагоре страничен ключ, за да включите захранването, след което щракнете на сетивно бутона, горна бутон ви позволява да включите осветлението по желание. (Инструкции)При първоначална употреба, моля, заредете напълно; Когато батерията е ниска, заредете го навреме; Не зареждайте непрекъснато повече от 6 часа, за да не повлияе на срока на експлоатация на батерията Когато не се използва в продължение на дълго време, трябва да се зарежда напълно и да се съхранява. плавно спиране на тока. 2 / Проста форма, малка форма, лесно переносимая;. * Интелигентен сензорен прекъсвач за включване/изключване / регулиране на осветлението, просто леко докоснете; * Светлина е мека и не е ослепителна, че е по-добре предпазва очите; * Вградена батерия с голям капацитет, акумулаторна и е за многократна употреба, енергоспестяващ и щадящ околната среда, а също така и лесен за използване;. (За нас)имаме Уникална марка "Jinlycoo".Можете да го поставите в спалнята, дневната, офиса, бар, кафене, магазин, детска стая като декоративни тела, за да се създаде приятна атмосфера в околната среда.Когато тръгнал на палатка при полеви условия, можете да я вземете със себе си и да се използват без връзка с мрежата. (Предполага се, че устройството трябва да бъде напълно заряжено).Ако имате някакви въпроси относно хубаво нощни лампи, моля не се колебайте да ни пишете. (Как да се използва) 1. Натиснете горната част на изделия, индикатор ще се включи; натиснете го още веднъж, цветът на индикатора се променя, само може да превключите в три цвята; за четвърти път индикаторът се изключи.USB кабел за безопасно зареждане, може да се използва по време на зареждане и може да се използва без източник на захранване, два режима на хранене, plug компютър, захранващ блок, с щепсел за зареждане.Широката приложимост : Този нощно има широка гама от приложения.В сравнение с други магазини, имаме гаранция за качество и добро обслужване за нашите клиенти. стабилност на източника на светлина.

Всичко за продукта

Клиентите също избират