.

.

MaoTopCom E12 Наполовина Хромирана лампа с регулируема яркост от 4 W (еквивалент на 40 Вата), led крушки-Свещници, топъл Бял 2700 До 400Лм, Реколта лампа с нажежаема жичка G14 (G45) съ?

MaoTopCom E12 Наполовина Хромирана лампа с регулируема яркост от 4 W (еквивалент на 40 Вата), led крушки-Свещници, топъл Бял 2700 До 400Лм, Реколта лампа с нажежаема жичка G14 (G45) със Сребърно огледало, Декоративна

BGN 2.67

Продукти
Налично

В случай, че откриете някакъв проблем с нашите продукти, можете да се свържете с насБлагодарение на половината от хромирана електрическата крушка ще получите минималното количество топлина от лампата. Това е лампа E12 G45, се уверете, че сте направили измервания на устройство, преди покупка наполовина хромированных крушки.Можете да лесно да настроите яркостта в зависимост от вашите нужди или желание, създаване на уютна и топла атмосфера.Това е идеална декоративна крушка за намаляване на ярка светлина. Съвети : Това е наполовина на хромирани крушки са по-малко яркост, отколкото на съвременните крушки подобна мощност.Каква е ролята на наполовина хромирани крушки?Защитете очите ни Наполовина хромирани крушка 40 Вата е с хромирана капачка, която спомага за насочване на светлината и красиво отразява на околната среда.Лампа silver bowl lighting идеален за декоративно осветление. ◀ Икономия на енергия : лампа на отразената светлина с led източник на светлина с мощност 4 Вата, както и при замяната на крушки с нажежаема жичка с мощност 40 Вата ще намали разходите за енергия с около 90 процента.Можете да регулирате яркостта в зависимост от вашите нужди, създаване на традиционна топла и уютна атмосфера. Мощност ◀ 40 W : Крушка със сребрист дъно е 400 лумена с led мощност 4 W (еквивалент на 40 Вата)-2700 Кельвинов (мека) и срок на експлоатация 20 000 часа. ◀ Лампи с нажежаема жичка, с регулируема яркост : Надстройка на водача с регулируема яркост на напълно регламентирана крушка half chrome.Това ще спести от вашите сметки за електроенергия до 90%, без компромис с качеството на винтажной лампата на Едисон.Диммируемый диммируемый от 0% до 100% с повечето диммеров. ◀ Реколта и декоративни : Тези крушки имат уникален дизайн и форми, които придават на вашия дом допълнителен уникален и топъл оттенък.Той се поставя в основния контакт, осветително тяло E12.Уверете се, че сте инсталирали тази крушка лампи с отворени розетки за всеки случай, ако искате да постигнете по-голяма яркост.

Всичко за продукта

Клиентите също избират