.

.

JJKUN Закачалка за дрехи Стенни Закачалка За дрехи на Една Кука За Ключове Входна Стена, Висящи, Скандинавски Творчески Кука За дрехи на Закачалка за Шапки (Размер: A)

JJKUN Закачалка за дрехи Стенни Закачалка За дрехи на Една Кука За Ключове Входна Стена, Висящи, Скандинавски Творчески Кука За дрехи на Закачалка за Шапки (Размер: A)

BGN 3.33

Продукти
Налично

Текстурата е нежна и елегантна, която може да се комбинира с различни стилове домашна среда, както и заваряване на здрава и трайна Подбрани висококачествени железни материали, фино изработени, прости и стилни, антикорозионна. Текстурата е нежна и елегантна, която може да се комбинира с различни стилове домашна среда, както и заваряване на здрава и трайна. Лесно лукс, модерен и семпъл стил, изискана форма, съчетание на куката и декор - това е перфектният избор за вашия дом.* Обикновено логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-5 дни, а за очаквания час на пристигането си - в продължение на 10-20 дни. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.Тегло на продукта : 1,21 килограма, Те не само ще ви помогне да въведе ред в дома си, но и ще стане една отлична възможност за демонстрация на вашите чаши, колиета и бижута. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Размер : Тип A 23,6x12,9 инча, дебелина около 1,9 инча / Тип Б, 34,6x12,9 инча, дебелина около 1,9 инча, има 2 размера по ваш избор. Идва с расширительными винтове, перфорирана инсталиране, лесен за инсталиране.Име на продукта : Монтиране на куката за дрехи Материал изделия : желязо Приложими сценарии : хол, спалня, антре, кухня, санитарен възел, коридор, предверие и т.

Всичко за продукта

Клиентите също избират