.

.

Закачалка за дрехи на стената, Подвесная Рамка за декорация на верандата, Свободен Удар, Кука за ключове, Врата на Багажник за съхранение на чадъри (Цвят: златен раз?

Закачалка за дрехи на стената, Подвесная Рамка за декорация на верандата, Свободен Удар, Кука за ключове, Врата на Багажник за съхранение на чадъри (Цвят: златен размер: D)

BGN 40.00

Продукти
Налично

н Съхранение на стената не заема място, може да се съхранява, но също така може да бъде оформено по различен начин-един вид желязна гривна ръчна изработка, него не е лесно да се деформира процеса на боядисване, антикоррозийный и издръжлив.Отбраните дървени прегради, ясна и естествена текстура, висока носеща способност. за различни цели, лесни за съхранение.Смело изковаване на изкуството, ръчно заваряване, лесно е деформиран, процес на боядисване, антикоррозийный и издръжлив. за различни цели, лесни за съхранение.Монтиране на съхранение не заема място, може да се съхраняват, но също така може да направите по-различен - такъв е животът. Многофункционално приложение, можете да окачите в хола, спалнята, кухнята, банята и т.Цветът зависи от самия продукт; все следните размери измери на ръка, а малка грешка е напълно нормална, моля, разберете!Цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. за различни цели, лесни за съхранение, пакет Пакета включва : кука, на инсталационния пакет, лампа Забележка : поради материал на продукти, спецификации, персонализиране на дисплея, осветление при заснемане и други фактори могат да доведат до незначително разликата между изображението и реалния стока.Смело изковаване на изкуството, ръчно заваряване, лесно е деформиран, процес на боядисване, антикоррозийный и издръжлив.

Всичко за продукта

Клиентите също избират