.

.

Стенни Закачалка за дрехи Стенни Единични куки за палтото: 12 бр. Закачалка за шапки от плат, Раница с винтове за окачване на Кърпи, Ключове, Дреха, Палто, Шал, Шапки, К?

Стенни Закачалка за дрехи Стенни Единични куки за палтото: 12 бр. Закачалка за шапки от плат, Раница с винтове за окачване на Кърпи, Ключове, Дреха, Палто, Шал, Шапки, Кафе чаши, Чаши, Стенни куки

BGN 23.62

Продукти
Налично

Проста и удобна кука за съхранение и лесен за инсталиранеФини куки може да се използва широко в спалнята, банята, всекидневната или кабинета.Ретро дизайн на цвят креативен и атрактивен. не само практичен кука, но и ретро декорация на вашето жизнено пространство.Лек, това е елегантно произведено украса за дома, кука, прави живота ви по-удобен гу Купи с увереност.Тази кука може да се използва за закачване на ключове, дрехи и много други.- Ретро дизайн на цвят креативен и атрактивен.- Фини куки може да се използва широко в спалнята, банята, всекидневната или кабинета. 25 см - не само практичен кука, но и ретро декорация на вашето жизнено пространство.Висококачествена структура от с сплав, е по-стабилна и лесно деформируемая, поддържа продължителна употреба.Ние гарантираме отлично обслужване на всеки клиент.- Цвят : сребрист, златист.Висококачествена структура от с сплав, е по-стабилна и лесно деформируемая, поддържа продължителна употреба.Проста и удобна кука за съхранение и лесен за инсталиране.Двойни дупки улесняват инсталирането и позволяват по-надеждно назначени предмети.Ние гарантираме отлично обслужване на всеки клиент.Лек, това е елегантно произведено украса за дома, кука, прави живота ви по-удобен гу Купи с увереност. не само практичен кука, но и ретро декорация на вашето жизнено пространство.Ако имате някакви въпроси, съмнения или проблеми с услуги след продажбата на услуги, моля, първо се свържете с нас.

Всичко за продукта

Клиентите също избират