.

.

Каубой или Овчарка, Пол на детето, на Фона на душата, момче или Момиче, Фон за снимки, Селски Дървени Обувки, Шапка, Украса за парти, Маса за торта, Банер, Подпори за фо?

Каубой или Овчарка, Пол на детето, на Фона на душата, момче или Момиче, Фон за снимки, Селски Дървени Обувки, Шапка, Украса за парти, Маса за торта, Банер, Подпори за фотобудки, 5x3 фута, (EAH0D001UU)

BGN 2.67

Продукти
Налично

Ефект на картина, като ще бъде по-добре със стойка, скоба или друг фотооборудованиемПубликувана в сгънат вид.Полезни съвети : 1. ? [Топли съвети] - Винил материал не могат да бъдат измити. нов Фон (сгъваема).Ако има някакво мръсно петно, просто го избършете с влажна кърпа с вода и / или мек почистващ препарат (като сапун).По-долу е показано, как премахване на гънки.Дръж Фон, или го увийте в Тръбичка, за да Гънки. Поставка за фон и скоби в комплекта не са включени.Топло му е с локално парно гладене (ниска температура) на обратната страна (не от страна на изображението). ? [Неща] - е Изработен от винил тъкан с матово покритие реалистични цветове. Ако не сте напълно доволни от нашата кратка информация по всяко време, моля, свържете се с нас. Използвайте кърпа за почистване на заден план, не мийте си.? [Размер и опаковка] - 5x3ft / 1,5 m (W) x0,9 м. Топло му е с локално парно гладене (ниска температура) на обратната страна (не от страна на изображението).Съдържание на опаковката : 1.Не е химически мирис и е Безвреден както за деца така и за възрастни.Или порекомендуйте използват и самозалепващи куки, които временно се придържат към стената. Имаме много високо търсене на качество и занаяти, и ние винаги проверяваме задники, че нашите клиенти са доволни.Гаранция за връщане на парите.Лесно се носи с себе си и да се поддържат чисти, висока резолюция, яснота на изображението, ниско тегло, защита от разкъсвания, сгъваема, издръжлив.

Всичко за продукта

Клиентите също избират