.

.

Mocsicka Зимна гора Коледен Фон за Снимки Снежни Коледни Бор Украса за Коледно парти Фотофоны С Коледа Декор на стените На рождения Ден на Фон за душата на детето (7x5 фут

Mocsicka Зимна гора Коледен Фон за Снимки Снежни Коледни Бор Украса за Коледно парти Фотофоны С Коледа Декор на стените На рождения Ден на Фон за душата на детето (7x5 фута)

BGN 3.00

Продукти
Налично

?【ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор ?【ЯРКИ цветове и оригинален дизайн】 - в Резултат на компютърни печат с висока резолюция. ?【ЕКО МАТЕРИАЛ】 - Този банер на Winter Wonderland е изработен от винил Плат.Проектиран от нашите дизайнери. ?【КОЛЕДНА тема】 - Този зимен фон във формата на снежинки, идеален за декорация на зимни коледно парти, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или шоколадови бонбони.Това ще ви даде Усещане за Мекота При допир.Това определено ще бъде Хит на Вашето Специално събитие.Всяко произведение на изкуството са Минали Стотици тестове.?【ЧЕ ще ПОЛУЧИТЕ】 - на Фона на зимния гори с размерите на 7x5 фута / 84 инча ширина и 60 см височина.Това определено ще бъде Хит на Вашето Специално събитие.No Химически мирис и е Безвреден както за възрастни така и за деца. ?【ЕКО МАТЕРИАЛ】 - Този банер на Winter Wonderland е изработен от винил Плат. ?【ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор.

Всичко за продукта

Клиентите също избират