.

.

Funnytree 10 x 8 ФУТА Залез на Плажа на Фона на Тропическо Море Годишна Палма Хавайски Пейзаж на Фона на Сватбен Празник Алоха Детски Душ Аксесоари За Партита Банер Декор ?

Funnytree 10 x 8 ФУТА Залез на Плажа на Фона на Тропическо Море Годишна Палма Хавайски Пейзаж на Фона на Сватбен Празник Алоха Детски Душ Аксесоари За Партита Банер Декор на Масата за Тортата Фотобудка Подарък за фото

BGN 33.59

Продукти
Налично

[Приложения] Нашите фон - идеално допълнение към всеки специален повод или партиНа този фон идва в сгънат вид.Той също така е лесно за почистване и устойчиви на образуването на бръчки, което го прави идеален фон за многократна употреба.И когато партито свърши, този фон може да се използва за други творчески произведения, като тапети, пердета, завеси и покривки за маса. Специални указания -Стойка, скоби или подпори в комплекта не включва; -на Този фон идва в сгънат вид. [Характеристики] Ни фон е изработен от мека тъкан материал с добро покритие по всички краищата, неотражающими повърхности и ярки цветове, които не изчезват с времето.За да се отървете от бръчките, можете да отпарить или прогладить (на слаб огън) задната повърхност на заден план.Той също така е лесно за почистване и устойчиви на образуването на бръчки, което го прави идеален фон за многократна употреба.За да се отървете от бръчките, можете да отпарить или прогладить (на слаб огън) задната повърхност на заден план.На този фон идва в сгънат вид. полиестер фон ECON Характеристики : -най-съвременни технологии за цифров печат на текстиле; -Ярка-здрав, мек, не отразява и не выцветающий; -Може да се пере и глади за многократна употреба. [Топли уши] Стойка, скоби или подпори в комплекта не са включени.Съдържание на пакета : 1 бр.Област на приложение - чудесно за снимки на закрито и на открито, телевизия, видеопроизводства и фотография.Той идва с креативен и стилен дизайн, който е нанесен дигитален печат на плат, за да създадете един наистина привлекателен външен вид.От детски душове до сватби, рожденни дни, кръщенета, абитуриентски, пенсиониране и още много други - на този фон ви смаже. [Приложения] Нашите фон - идеално допълнение към всеки специален повод или парти. [Размер] 118 см х 95 см.На този фон наистина разнообразни и подходящи за всеки домашен интериор.

Всичко за продукта

Клиентите също избират