.

.

DORCEV 12x8ft Cartoony Японски Фона на Планината Фуджи Розова Вишнев цвят Жълто Слънце Фон За Снимки Япония Парти Фотобудка Пътник Декор Бала Стена Детски Душ Торта Маса Бан?

DORCEV 12x8ft Cartoony Японски Фона на Планината Фуджи Розова Вишнев цвят Жълто Слънце Фон За Снимки Япония Парти Фотобудка Пътник Декор Бала Стена Детски Душ Торта Маса Банери

BGN 56.27

Продукти
Налично

3Ние направихме всичко възможно, за да се даде цветно описание на всеки материал. (Или го преместете и спокойно сложете, придавив тежки предмети в продължение на няколко дни.Характеристики на материала : 1.ние ви препоръчваме следното : 1. Или, ако искате да отпечатате своите собствени изображения, пиксел трябва да бъде достатъчно голям, по-1 Mbps.Mailto : Според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде повече от 1,2 m, стоките ще бъдат изпратени в сгънат вид.Употреба : идеален за сватби, партита, снимки на новородени, деца, домашни животни и натюрморти, както и за видеопроизводства и цифрови снимки. Опъвам го и поставяне на стойка за откидывания преди 3-4 дни, тя също работи. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни. Загрее изделието с помощта на парната машина ютия (на подходяща температура, пара) на обратната страна на дебелото кърпа и отново гладките. Пратка ще бъде изпратена в сгънат вид, което може да доведе до образуване на гънки. Свържете се с нас по електронната поща и да ни уведомите желания от вас размер / прическа, тогава можем да измислям за вас.Също така може да поставите върху една стая тапети, украса на стена.Употреба : идеален за сватби, партита, снимки на новородени, деца, домашни животни и натюрморти, както и за видеопроизводства и цифрови снимки.Пожелавам ви успешно пазаруване!.И всичките ни снимки са направени с реални обекти.Също така може да поставите върху една стая тапети, украса на стена.) Добър съвет : 1. Висока резолюция, ясна артикулация; Как да настроя?1.Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси или нужди, просто не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви дадем задоволително решение. Моля, разберете, че всеки от екрана на компютъра е различен, така че цветовете могат да се различават леко.

Всичко за продукта

Клиентите също избират