.

.

Funnytree 68 X 45 Летен Плажен Фона на Тропически Нощен Залез Палмови Листа са С Шарени Папагал Фон За Снимки в хавайски стил Алоха, Рожден Ден, Детски Душ, Декор за Парти, Б?

Funnytree 68 X 45 Летен Плажен Фона на Тропически Нощен Залез Палмови Листа са С Шарени Папагал Фон За Снимки в хавайски стил Алоха, Рожден Ден, Детски Душ, Декор за Парти, Банер, Подпори за Фотобудки

BGN 6.33

Продукти
Налично

[Приложения] Нашите фон - идеално допълнение към всеки специален повод или парти.Съдържание на пакета : 1 бр. -Може също да се използва като тапети, гоблени, покривки за маса, завеса, начало декор, и т.Распарьте гърба или прогладьте го на задната повърхност на желязо слаб огън, за да премахнете линия гънки.[Размер] 68 см х 45 см. полиестер фон ECON Характеристики : -най-съвременни технологии за цифров печат на текстиле; -Ярка-здрав, мек, не отразява и не выцветающий; -Може да се пере и глади за многократна употреба. [Топли уши] Стойка, скоби или подпори в комплекта не са включени. [Неща] Икономичен полиестер.На този фон идва в сгънат вид. [Характеристики] Ни фон е изработен от мека тъкан материал с добро покритие по всички краищата, неотражающими повърхности и ярки цветове, които не изчезват с времето.За да се отървете от бръчките, можете да отпарить или прогладить (на слаб огън) задната повърхност на заден план.На този фон наистина разнообразни и подходящи за всеки домашен интериор. Специални указания -Стойка, скоби или подпори в комплекта не включва; -на Този фон идва в сгънат вид.Той идва с креативен и стилен дизайн, който е нанесен дигитален печат на плат, за да създадете един наистина привлекателен външен вид.

Всичко за продукта

Клиентите също избират