.

.

MFYS 3,75 Акрил Месингови Дръжки за шкафа Чекмеджето на шкафа за Спални Дърпа дръжката на вратата на кабинета Декор на кабинета Хардуер (3-3 / 4 Дупка в дупка)

MFYS 3,75 Акрил Месингови Дръжки за шкафа Чекмеджето на шкафа за Спални Дърпа дръжката на вратата на кабинета Декор на кабинета Хардуер (3-3 / 4 Дупка в дупка)

BGN 16.84

Продукти
Налично

[Полезни съвети] : за Да ви спести време и усилия, моля измерете разстоянието между наличните отвори пред избор на размер, тогава вие ще получите дръжки размер [Модерни акрилни чекмеджета] : е Подходяща за различни стилове шкафове, гардеробных, скринове и сервантов, ще ви даде нов вид, много стилен и уникален. модерни дръжки на гардероба са изработени от месинг, акрил, те са много силни, издръжливи, да изглежда красива.Достатъчно количество винтове в комплекта, обикновено ние изпращаме с дължина 25 mm, ако се нуждаете от друга дължина, моля, свържете се с мен по електронна поща.[Dimension] : разстояние между дупките 3,75 инча (96 мм), с обща дължина : 140 mm (5,5 инча) Височина : 28 mm (1,1 инча) Диаметър : 25 мм (0,98 инча). [Материал] : 1 бр. [Полезни съвети] : за Да ви спести време и усилия, моля измерете разстоянието между наличните отвори пред избор на размер, тогава вие ще получите дръжки размер. [Гаранция] : Вие ще получите парите си обратно или, накрая, ще получите за замяна, така че просто купувай си го, не се притеснявай за следпродажбено обслужване на едно. [Гаранция] : Вие ще получите парите си обратно или, накрая, ще получите за замяна, така че просто купувай си го, не се притеснявай за следпродажбено обслужване на едно.

Всичко за продукта

Клиентите също избират