.

.

Skafil Керамични Мишката Кафеена Чаша Сладко Новост Чаша Чаша Чаена Чаша 17 унции Юбилейна Коледен Подарък за Рожден Ден, за Жени, Мъже (Сив)

Skafil Керамични Мишката Кафеена Чаша Сладко Новост Чаша Чаша Чаена Чаша 17 унции Юбилейна Коледен Подарък за Рожден Ден, за Жени, Мъже (Сив)

BGN 0.67

Продукти
Налично

Керамични чаши за кафе са обгорени при температура 1350 градуса по Целзий, нито едно вредно за здравето вещество не може да оцелее при висока температура, също така можете да ги използвате дълго време, без драскотини и избледняванеТази сладка чаша има по-голям капацитет (17 мл), не повече, отколкото повечето steins, която определено ще задоволи вашите нужди в офиса и дома, така че можете лесно да подаде пълна чаша кафе, чай или горещ шоколад.Характеристики - Скъпа чаша за котки с очарователни кошачьими уши и сладък игрив дизайн във формата на златен котешки мордочки. - Капацитет : 17 грама.Дръжка във формата на котешки опашката и дебели и чисти стените на чашката, които са удобни за хващане.Универсална поставка за ЧАША.Ако имате някакви проблеми след получаване на нашите стоки (счупена или бракованная чаша), да споделите с нас и ние обещаваме, че ще положим всички усилия, за да ги поправи!. - Размер : 3,5 "x5. Достатъчно безопасни за съдомиялна машина, микровълнова печка и фризера.Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.ИДЕАЛНИЯТ размер на чашката - нашата бяла и черна чаша за 3,5 "x5.Елегантен устата си чаша, подредено и лесно моющийся.Ние използваме гъста пенопластовую опаковката и външната кутия, така че не се притеснявайте за получаване на счупени чаши. Е произведен с помощта на най-твърда висококачествена керамика, която запазва топлината за поддържане на кафе или чай горещ. - Порцелан-високо качество - Тези чаши за кафе, изработени от здрав порцелан, съдържащ олово, действително нетоксичен, упорит до сколам и по-трайни, отколкото керамика.Кафеена чаша е идеална за мъже / жени, обичащи животните, за да попълни своята колекция от чаши-нови продукти.Твърдо на дъното на чаша, противоскользящий дизайн. Редовното почистване нашата чаша за котки, които не само ще удължи срока на експлоатация на продукта, но и ще запази впечатляващ вид.Поддръжка и забележка : . След продължително използване, моля, избършете с кърпа, натопен в оцет.Технически характеристики на : . - Материал : 100% керамика.Обещанието от Skafil.ЗДРАВЕ и БЕЗОПАСНОСТ - Не съдържа олово и кадмий, нетоксичен. Елегантен дизайн във формата на котка, симпатичен, елегантен, му е лесно да се запази.

Всичко за продукта

Клиентите също избират