.

.

DEOTEDI Подаръци за 90-ия рожден ден На жени, Чаша за 90-ия рожден ден на Чашата с шарките на Корони На рожден Ден За Нея, съпруга, приятели, баби, 1933 година на раждане, Идея ?

DEOTEDI Подаръци за 90-ия рожден ден На жени, Чаша за 90-ия рожден ден на Чашата с шарките на Корони На рожден Ден За Нея, съпруга, приятели, баби, 1933 година на раждане, Идея за подарък на 90-те години на една Жена,

BGN 7.29

Продукти
Налично

⭐️ ИНСТРУКЦИИ за ГРИЖА ► САМО ръчно пране ► Не използвайте миялна машина или микровълнова фурна, е безопасно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата кафе чаши, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа. ⭐️ Забележка : ► Моля, измийте чашата си с ръце, преди да използвате ► Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинни ефекти.Дайте го на своята майка, сестра, приятелка, съпруга, колеги от женски пол, дъщеря, баба, внучка или на своя най-добър приятел за рождения си ден или по всеки друг повод, за да ги накара да се смея и да се усмихва.?Специален подарък за спомен за жени : уникален забавен кафе или чаша за някой специален, които могат да се съхраняват вечно, пази, съхранява спомените и да се използват в продължение на години. Валентин, рождени дни, годишнини и други събития. ? Подходящ за всеки повод: Дайте нашите чаши за рождения ден на любителите на кафе, за да им помогне да се насладят на напитки, 11 унции напълно отговарят на ежедневното използване, можете да ги използвате при всякакви случаи, у дома, в офиса или на други места.

Всичко за продукта

Клиентите също избират