.

.

Калъф за седалка от естествена овча кожа, Калъф за седалка от овча кожа, Зимни Калъф за столче за кола, Овче руно, Кожен Калъф За седалка, Автомобилни Аксесоари от Аг?

Калъф за седалка от естествена овча кожа, Калъф за седалка от овча кожа, Зимни Калъф за столче за кола, Овче руно, Кожен Калъф За седалка, Автомобилни Аксесоари от Агнешка кожа, Предна Кофа с Извит модел (черен)

BGN 1.33

Продукти
Налично

Моля, резервирайте 2, ако имате нужда от параПрепоръчително точков почистване / професионална химическо чистене.ИНСТАЛИРАНЕ на ПРОДУКТА : Лесен за инсталиране. 3 : в Дъното на седалката : около 19,6 * 23 инча (50 * 58 cm. калъф за седалка от овча кожа.Този калъф за седалка от овча кожа осигурява отлична мекота, комфорт и спокойствие.Той запазва хладно през лятото и топло през зимата. 2 : Моля, отделете капака на главата с останалите вътре в своята практика на седалката. калъф за седалка от овча кожа.Материал на ПРОДУКТА : Изработен е от 100% австралия овча кожа мериносова отпред и плюшени акрилни отстрани и на гърба.Моля, обърнете се към образите на продукта за повече информация. 3 : Моля, внимателно измерете вашето столче за кола, за да се увери, че то отговаря на нашите размери (според размера на изделия и изображение на размера), преди да купите.ОПАКОВКА на ПРОДУКТА : по 1 парче в пакет.Моля, следвайте инструкциите за експлоатация, намиращо се вътре в опаковката.Важна забележка : 1 : Нашият калъф за седалка не е подходяща за автокреслу с подлакътник или автокреслу с висока облегалка. 2 : на Облегалката на седалката : около 25,6 * 23 инча (65 * 58 cm.Моля, проверете нашите измервания.

Всичко за продукта

Клиентите също избират